‘kanapé’ cimkéjű bejegyzések

Horizont Bútor, a bútoráruház

Ha a minőség, az ár és a választék számít… Horizont Bútor! A Horizont Bútor 1997-ben nyitotta meg első bútor boltját és azóta a Dunántúlon már 10 városban jelen vagyunk bútor áruházainkkal. Nagyon hamar megtanultuk, hogy kizárólag a minőséggel tudunk versenyképesek lenni.

Horizontbutor.com

Üzleteink: Dombóvár, Dunaújváros, Kaposvár, Komló, Szekszárd.

A nálunk található bútorok nagy része hazánkban készül, de található nálunk szlovák és lengyel bútorok is. Üzleteinkben konyhabútor, szekrénysor, elemes bútor, kiegészítő kisbútor, kárpitozott garnitúrák, étkező-garnitúrák, kanapék, ülőgarnitúrák széles választéka megtalálható.

A Horizont Bútor jelmondata: „garantált minőség olcsón”. Cégünk ténylegesen olcsón kínálja felső kategóriás termékeit. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy valamelyik Horizont Bútor áruházunkban személyesen. Kérdés esetén telefonon várjuk érdeklődését.

Weboldalunk: horizontbutor.com

a

Új kanapé a Kanapé.net-től

Új kanapé és ülőgarnitúra bútor az Ön ízlésére szabva: egy használt bútor árán, a szokásos piaci árak közel feléért!

Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálja.

alessia-u_n-799x516-500x375

Az ágyazható sarok a kedvenc, illetve ha ágyneműtartó is van hozzá, akkor még nagyobb sikerre számíthat a vásárlóknál. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is van lehetőség, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor megváltozhasson a kanapé állása az új szempontok szerint, egyszerű átszereléssel.

Mi nem webáruházként üzemelünk, hanem raktárként: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett. Nem a legolcsóbb, “fapados” kategóriájú áruról, hanem közép-, felső-közép, olykor felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó. Az áraink azonban minden esetben alacsonyak, ezért arra kérjük Önöket, UTOLJÁRA JÖJJENEK HOZZÁNK, amikor már mindenhol tájékozódtak az árakról. Örömmel, szívesen adunk tippeket, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓ.

Kedves vásárlók! Jó böngészést kívánunk olcsó, outlet ülőgarnitúra kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

További információk: www.kanape.net

 

a

Akciós kanapé fotel

Kanapé? Ülőgarnitúra? Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálható.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: Magyarország legnagyobb kanapé fotel lerakata és elosztó központja egyben. Úgy véljük, jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a bútorra, mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett. Nem a legolcsóbb, “fapados” kategóriájú áruról, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó. Az árak azonban minden esetben alacsonyak, ezért megkérjük Önöket, UTOLJÁRA LÁTOGASSANAK EL HOZZÁNK, amikor már minden más helyen tájékozódtak az árakról. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NEM KELL SEMMIT SEM TAKARGATNUNK. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vevővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott ülőgarnitúrát nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. Általában ötszáz kanapét tartunk 4000 nm-en…

Kérjük, keressen fel minket: www.kanape.net

Kanapék akciósan

Kanapék akciósan, nagy választékban, budapesti raktárról!

a