‘bútoráruház’ cimkéjű bejegyzések

Horizont bútor akciók

Akciós bútorok? Igen, a Horizont Bútornál!

A Horizont Bútor jelmondata: „garantált minőség olcsón” A Horizont Bútor ténylegesen olcsón kínálja felső kategóriás bútorait. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy valamelyik Horizont Bútor áruházunkban személyesen. Kérdése lenne? Állunk rendelkezésére!

Konyhabútor, franciaágy, gardrób, ágy, asztal: Nálunk mindegyiket megtalálja! A honlapon szereplő bútorok képeit, árait próbáljuk naprakészen frissíteni, de minden esetben érdeklődjenek az üzleteinkben telefonon!

Figyelem! Horizont bútor akciók!

Megbízható, szakszerű kiszolgálással várjuk vásárlóinkat. Mindenféle-fajta bútor megtalálható nálunk. Kiváló ár-érték arány. 20 éves tapasztalat.

Horizont bútor akciók

A hazai viszonyokat figyelembe véve az ár is fontos tényező, és törekszünk a minőség fenntartására. A bútorgyártás nagyon sokat fejlődött az elmúlt 20 évben. Kikoptak nemcsak a régi típusú bútorok, hanem az eljárások is, de az anyagválaszték is bővült. Folyamatosan nyomon követjük ezeket a változtatásokat és igyekszünk elsőként adoptálni a mi környezetünkbe. A Horizont Bútor egyrészt élen jár az újításokban, innovációban, de megtartjuk mindig a jól bevált és keresett modelleket is. A bútorkereskedés egy külön szakma, nem akarjuk misztifikálni, de elhivatottság nélkül ez sem megy. Ha kiváló bútorra lenne szüksége, jöjjön el hozzánk és nem fogja megbánni.

Weboldalunk: http://horizontbutor.com/

a

Akciós kanapé fotel

Kanapé? Ülőgarnitúra? Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálható.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: Magyarország legnagyobb kanapé fotel lerakata és elosztó központja egyben. Úgy véljük, jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a bútorra, mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett. Nem a legolcsóbb, “fapados” kategóriájú áruról, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó. Az árak azonban minden esetben alacsonyak, ezért megkérjük Önöket, UTOLJÁRA LÁTOGASSANAK EL HOZZÁNK, amikor már minden más helyen tájékozódtak az árakról. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NEM KELL SEMMIT SEM TAKARGATNUNK. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vevővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott ülőgarnitúrát nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. Általában ötszáz kanapét tartunk 4000 nm-en…

Kérjük, keressen fel minket: www.kanape.net

Kanapék akciósan

Kanapék akciósan, nagy választékban, budapesti raktárról!

a