2017. május archívum

Nemzeti Parkoló

Biztonságos parkoló, családias, kulturált, igényes környezet, tiszta mosdók, és jó árak = Nemzeti Parkoló! A reptéri parkolónk közel több száz autó biztonságos tárolására lett létrehozva a Ferihegyi nemzetközi repülőtér közelségében, 5-7 percre a Ferihegy 2-es termináltól. Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából érnek el minket, az Üllő táblánál közvetlenül jobbra fordulva. 2225, Üllő, Pesti út 207.

Nemzeti Parkoló

Miért válassza a Nemzeti Reptéri Parkolót?

-Kulturált, szép környezet.

-Magyar gasztronómiai ételeket a kerthelyiségben.

-Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához.

-Guminyomás ellenőrzés.

-Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

-Gépjármű külső mosás.

Amennyiben szeretné gépjárművét biztonságban tudni, miközben utazik, parkolónkban ezt megteheti. További tájékoztatást webportálunkon találhatnak. www.nemzetiparkolo.hu

a

Parkolás remek árakon

Parkolás remek árakon, jó helyen, közel a reptérhez!

A Szabad Parkoló nevet viselő parkolónk mintegy 500 autó parkolására alkalmas a Ferihegyi nemzetközi repülőtér mellett, 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól. Az M0 felől érkező parkolót keresők a 400-as út felől találnak meg minket, az Üllő táblánál  jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

Parkolás remek árakon

Miért válasszon minket?

-Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól.

-Biztonságos, elkerített létesítmény.

-Gépjármű külső mosás.

-Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

-Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás.

-Magyar gasztronómiai ételeket fogyaszthat a kerthelyiségben.

-Törzsvásárlói kedvezmény törzsvásárló kártya alapján.

-Kulturált, szép környezet.

Amíg Ön utazik, a Szabad Parkolóban biztonságosan tárolhatja gépkocsiját. Bővebb információt weblapunkon találhatnak. szabadparkolo.hu

a

Horizont Bútor, a bútoráruház

Ha a minőség, az ár és a választék számít… Horizont Bútor! A Horizont Bútor 1997-ben nyitotta meg első bútor boltját és azóta a Dunántúlon már 10 városban jelen vagyunk bútor áruházainkkal. Nagyon hamar megtanultuk, hogy kizárólag a minőséggel tudunk versenyképesek lenni.

Horizontbutor.com

Üzleteink: Dombóvár, Dunaújváros, Kaposvár, Komló, Szekszárd.

A nálunk található bútorok nagy része hazánkban készül, de található nálunk szlovák és lengyel bútorok is. Üzleteinkben konyhabútor, szekrénysor, elemes bútor, kiegészítő kisbútor, kárpitozott garnitúrák, étkező-garnitúrák, kanapék, ülőgarnitúrák széles választéka megtalálható.

A Horizont Bútor jelmondata: „garantált minőség olcsón”. Cégünk ténylegesen olcsón kínálja felső kategóriás termékeit. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy valamelyik Horizont Bútor áruházunkban személyesen. Kérdés esetén telefonon várjuk érdeklődését.

Weboldalunk: horizontbutor.com

a