2017. április archívum

Horizont bútor akciók

Akciós bútorok? Igen, a Horizont Bútornál!

A Horizont Bútor jelmondata: „garantált minőség olcsón” A Horizont Bútor ténylegesen olcsón kínálja felső kategóriás bútorait. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy valamelyik Horizont Bútor áruházunkban személyesen. Kérdése lenne? Állunk rendelkezésére!

Konyhabútor, franciaágy, gardrób, ágy, asztal: Nálunk mindegyiket megtalálja! A honlapon szereplő bútorok képeit, árait próbáljuk naprakészen frissíteni, de minden esetben érdeklődjenek az üzleteinkben telefonon!

Figyelem! Horizont bútor akciók!

Megbízható, szakszerű kiszolgálással várjuk vásárlóinkat. Mindenféle-fajta bútor megtalálható nálunk. Kiváló ár-érték arány. 20 éves tapasztalat.

Horizont bútor akciók

A hazai viszonyokat figyelembe véve az ár is fontos tényező, és törekszünk a minőség fenntartására. A bútorgyártás nagyon sokat fejlődött az elmúlt 20 évben. Kikoptak nemcsak a régi típusú bútorok, hanem az eljárások is, de az anyagválaszték is bővült. Folyamatosan nyomon követjük ezeket a változtatásokat és igyekszünk elsőként adoptálni a mi környezetünkbe. A Horizont Bútor egyrészt élen jár az újításokban, innovációban, de megtartjuk mindig a jól bevált és keresett modelleket is. A bútorkereskedés egy külön szakma, nem akarjuk misztifikálni, de elhivatottság nélkül ez sem megy. Ha kiváló bútorra lenne szüksége, jöjjön el hozzánk és nem fogja megbánni.

Weboldalunk: http://horizontbutor.com/

a