2017. február archívum

Miért kell energetikai tanúsítvány?

Kedves Érdeklődő!

Építkezne, netán eladná, vagy kiadná? Mindehhez ma már szükséges az energetikai tanúsítvány megléte minden ingatlan esetében. Az energetikai tanúsítvány hiánya komoly akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk országosan vállal energetikai tanúsítványok elkészítését, a szükséges számításokat és méréseket.

Miért az ETANUS Mérnöki Irodát válassza? Költséghatékonyság az elsődleges szempontunk. Gyors, rugalmas szolgáltatást nyújthassunk minden kedves Ügyfelünk számára. Garanciával dolgozunk. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Hétvégén és munkaidő után is vállaljuk a munkát. Társasházaknál kedvezményt is tudunk adni. Mert egy igazán megbízható, gyors és tapasztalt csapat áll az Ön rendelkezésére.

Miért kell energetikai tanúsítvány? Az energiatanúsítvánnyal akár energiahatékonysági pályázatokon is részt vehetünk, és pénzt takaríthatunk meg, ha az épület korszerűsítésére kerül sor. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Bővebb információt weboldalunkon találhat: etanus.hu

a

Cluse női karórák

Az elegáns karóra nemcsak az urak kiváltsága… hölgyeknek is ajánljuk!

Termékkínálatunk főleg órás szerszámokat, kiegészítőket foglal magába. Például Cluse női karórák is kaphatóak nálunk. A szerszámok és órák mellett vannak még: Óraplexik – Óratartó doboz  Óraüvegek – Ékszertartó szekrény – Falióra – Humidor – Chronoss Óraforgató – Eilux Óraforgató – Mandzsetta tartó doboz – NATO óraszíj – Rapport Óraforgató – Svájci órás szerszámok – Tolltartó – Utazótok, óratartó Folyamatosan bővítés alatt van termékpalettánk.

Cluse női karórák
Termékeink nagy hányadát közvetlenül importból származik, így áraink kiemelkedően magas ár-érték arányban vannak. Az órabox.hu webshop fizetés és kiszállítás oldalról igen rugalmas. A fizetési mód történhet előreutalással és utánvétellel is. Többféle kiszállítás is megoldható nálunk. Magyar Posta, DPD futárszolgálat, és a személyes átvételre is lehetőség van.

Órabox.hu

a