2016. november archívum

Lomtalanítás profi csapattal Budapesten

Profi lomtalanító csapatra lenne szüksége? Hívja a Tutiteher csapatát! Vállaljuk ingatlanok, családi házak, irodák és egyéb épületek lomtalanítás-át. A lomtalanítás során nem hagyunk hátra szemetet. A munkánkkal minél kevésbé zavarjuk a lakókörnyezetet, és próbáljuk gyorsan elvégezni a megbízásunkat. A lomtalanítás során keletkező lomot hivatalos hulladékkezelőnél helyezzük el.

Ha nem tudja becsomagolni, összepakolni az elszállítandó lomokat, úgy ebben is segítségére leszünk. Ha bizonytalan az elszállítandó dolgok mennyiségében, ingyenesen felmérjük a terepet, előre egyeztetett időpontban.

A lomtalanításnak külön díja van a mi díjunkon felül: 2000 Ft/köbméterenként, amit a hulladéklerakó telep felé kell fizetni.

Lomtalanítás során sem csalódik bennünk! Keressen minket bátran!

Weboldalunk: www.tutiteher.hu

a

Franciaágy Olasz és Német országból

Új és olcsó prémium kategóriájú franciaágy Olasz és Német országból, az Ön ízlése szerint.

Nálunk biztosan megtalálja. azt a franciaágyat amit keres. Egy használt franciaágy áráért! Kijelenthetjük, hogy ennyi pénzért ilyen minőségű nem igazán találunk hazánkban. Minőség, hiszen Német és Olaszországból importált franciaágyak a prémium első osztályt képviselik!

szofi

Két forrásból dolgozunk: egy olasz vállalat, aki első osztályú franciaágyakat szállít nekünk. A másik vállalat egy német, nekik az elosztó központjuk hazánkban található. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität elve határozza meg.

Nem webáruház vagyunk, hanem egy 4000 m2-es raktár áruház. Hazánk Egyik legnagyobb franciaágy elosztóhelye. Alacsony költségekkel, kicsi, árainkat alacsonyan tartva dolgozunk.

 

Kedves vásárlóink! Kellemes böngészést kívánunk a franciaágyak kínálatában, majd sikeres vásárlást is!

A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: http://franciaagy.net/

a