2016. október archívum

Ülőgarnitúra olcsón

Új és olcsó ülőgarnitúra Olasz és Német importból az Ön ízlésére szabva.

Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk tuti meglesz. Mindez egy használt ülőgarnitúra árán, azaz a bolti ár közel feléért! A minőséget is tudjuk tartani,Minőség mindenek előtt, mivel Olasz és Németországból importált bútoraink első osztályúak!

antego-600x348

Az ülőgarnitúráról, mint bútorról régebben a klasszikus 3-2-1-es nappali bútor jutott eszünkbe, mely tartalmazott egy fotelt, egy kétszemélyes és egy háromszemélyes ülőkanapét. Készülhetett bőrből, műbőrből, szövetből, plüssből, esetleg rattanból.

Nem webáruház vagyunk, raktár áruház. Hazánk legnagyobb ülőgarnitúra elosztóhelye.

Véleményünk szerint jobb, ha a vásárló kipróbálja a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Közép-, és felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról van szó, az áraink viszont minden esetben alacsonyak. Tippeket is szívesen adunk, nem félünk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. Általában ötszáz kanapét tartunk 4000 nm-en…

Kedves vásárlók! Kellemes böngészést kívánunk az olcsó ülőgarnitúra kínálatunkban, majd sikeres vásárlást is!

Oldalunk: http://olcsoulogarnitura.hu/

a

5D genetikai ultrahang vizsgálat

A terhesség alatt szinte minden kismamában felmerül, hogy a szülés után mennyiben fog megváltozni az élete, illetve egészséges lesz-e a kisbaba.

5D genetikai ultrahang vizsgálat

5D genetikai ultrahang vizsgálat

 

Ritkán előfordulhatnak genetikai rendellenességek, melyek közül leggyakoribb a Down-szindróma. Célunk, hogy eloszlassuk Önben a felesleges félelmeket, és segítsünk megismerni a szűrési lehetőségeket.

Kiváló lehetőség a 4D és 5D genetikai ultrahang vizsgálattal történő szűrés. A genetikai rendellenességek primer jelei ma már nagyon jó eséllyel szűrhetők a modern, nagy felbontású ultrahang készülékek és tapasztalt szakembereink segítségével.

Bővebb információk weblapunkon: www.hepinet.hu

a

Új kanapé a Kanapé.net-től

Új kanapé és ülőgarnitúra bútor az Ön ízlésére szabva: egy használt bútor árán, a szokásos piaci árak közel feléért!

Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálja.

alessia-u_n-799x516-500x375

Az ágyazható sarok a kedvenc, illetve ha ágyneműtartó is van hozzá, akkor még nagyobb sikerre számíthat a vásárlóknál. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is van lehetőség, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor megváltozhasson a kanapé állása az új szempontok szerint, egyszerű átszereléssel.

Mi nem webáruházként üzemelünk, hanem raktárként: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett. Nem a legolcsóbb, “fapados” kategóriájú áruról, hanem közép-, felső-közép, olykor felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó. Az áraink azonban minden esetben alacsonyak, ezért arra kérjük Önöket, UTOLJÁRA JÖJJENEK HOZZÁNK, amikor már mindenhol tájékozódtak az árakról. Örömmel, szívesen adunk tippeket, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓ.

Kedves vásárlók! Jó böngészést kívánunk olcsó, outlet ülőgarnitúra kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

További információk: www.kanape.net

 

a