2015. július archívum

Lézerblokkolók AL PRIORITY, BLINDER.

Webáruházunkban radar és lézer detektorokat szerezhetnek be a kedves érdeklődők.

Legális-e a radar és a lézer detektor? A válasz: igen! A hatályos jogszabályok nem gátolják meg az eszközök szabad alkalmazását Magyarországon. A tiltás egyébként is okafogyott lenne, hiszen ezek a készülékek is ugyanazt a célt szolgálják, mint a traffipaxoknak kellene: lassítani a veszélyes útszakaszokon!

rx65_euro_doboz

Áruházunk termékeiről:

Radar detektor márkák, amiket forgalmazunk: ELITECH , WHISTLER, BELTRONICS.

Lézerblokkolók AL PRIORITY, BLINDER.

2005 márciusa óta a kedves partnereinket már nem csak a neten, illetve viszonteladóként szolgáljuk ki, mivel megnyitotta kapuit az üzletünk Budapesten a XIV. kerületben (Zuglóban), a Szugló utca 96. szám alatt. Várjuk az üzletükben! www.detektorbolt.hu

 

a

Miért a Ferihegyi parkolónkat válassza?

Reptéri parkolónk mintegy 500 autó parkolására lett létrehozva a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér szomszédságában, mindössze 4 percre a 2-es termináltól.

Az M0 felől érkező vendégeink a 400as út irányából találnak meg minket, az Üllő táblánál jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

4-3660293440

Miért a Ferihegyi parkolónkat válassza?

-Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás.

-Biztonságos, elkerített létesítmény.

-Gyors ügyintézés és regisztráció.

-Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

-Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól.

Parkolónk biztonságos és barátságos környezetben fogadja vendégeit. További információt weblapunkon találnak. www.parkolom.hu

a