2015. március archívum

Szalagfüggöny készítés árak

Minőségi árnyékolástechnika, amelynél a stílus és az igényesség kombinálódik. Cégünknél kedvére válogathat a rengeteg típus, stílus, textil választék és minőség között. Szalagfüggönyeink egyedileg készülnek, mindenki megtalálhatja a megfelelő színválasztékot, kedvező áron!

Az Ön által megvásárolt árnyékolástechnikai rendszerünk lakásának, irodájának, munkahelyének a nemkívánatos napfény elleni védelmet nyújtja, sőt, az épület belső esztétikai értékét is emeli. Szalagfüggönyünk a belső oldalfalak síkjaira, illetve a mennyezetre kerülhet felszerelésre. Árnyékolástechnikai rendszerünk bármelyik évszakban megállja a helyét.

Szalagfüggöny készítés árak

Szalagfüggöny készítés

A termék rendeltetése:

Az Ön által vásárolt szalagfüggöny rendszer lakása, irodája, munkahelye belső terének a beszűrődő napfény elleni védelmét szolgálja, mindamellett épülete belső, esztétikai megjelenését is növeli. A szalagfüggönyt a belső falszerkezet síkjára (oldalfalra), illetve a mennyezetre kerülhet felszerelésre. A rendszer rendeltetése és működtetése független az évszakoktól.

Szalagfüggöny minta

Szalagfüggöny minta

A termék anyaga:

Szalagfüggöny lamella: Beltéri használatra készített, impregnált, textília A lamellák alsó része lamella súllyal ellátott A lamellák alsó része alsó gyönggyel ellátott

Szalagfüggöny karnis: Gyárilag porfestett, extrudált alumínium Alumínium tengelyszerkezettel Műanyag végelemekkel lezárva Zsinóros (Kézi) működtetéssel A kezelő helye tetszőleges oldalra választható jobbos vagy balos kezelés.

 

Továbbiak: szalagfuggony-arnyekolas.com.

a

Légvár, ugrálóvár kölcsönzés árak

A gyerekeinek öröm és Önnek sem üröm! Béreljen tőlünk légvárat!

Milyen légváraink vannak? Kastély és csúszdás kinézetű ugrálóvárak.

Csúszdás légvár

Csúszdás légvár

A Happy Jump ugrálóvárunk bérlésének menete

A bérelni kívánt ugrálóvárunk kibérlésekor egy szerződés kitöltése kötelező. Ezt követően az ugrálóvárat átadjuk, illetve felmerülő igény esetén helyszínre szállítjuk, és beüzemeljük. Az ugrálóváraink könnyen szállíthatóak, akár egy normál autó csomagtartójában is elférnek. Tömegük 18 és 28 kg közötti.

A Happy Jump nevű játékeszközünk folyamatos légbefúvással üzemelnek, kül- és beltérre egyaránt használhatóak, 3-tól 10 éves korig, családoknak ajánljuk.

Kastély ugrálóvár

Kastély ugrálóvár

A Happy Jump ugrálóváraink lényegi felépítése 

Befúvó, hordozható táska, rögzítőcövek.

További információ rólunk:  www.legvar-ugralovar.com

a