2014. november archívum

Az endometriozis kezelése – Róbert Kórház Budapest

Az endometriozis felismerését és kezelését nagyban megnehezíti, hogy tünetei emlékeztetnek más betegségek tüneteire úgy, mint petefészekciszta, vastagbélrák, stb. Az endometriozis megállapítása átlag nyolc évig tart, holott az endometriozis időben való felismerésével megelőzhető lenne a meddőség. Endometriozis Centrumunk tevékenysége hazánkban ritkaságszámba megy, mivel Lézeres sebészeti eljárást alkalmazunk az endometriozis műtéti megoldásában, ami tovább finomítja, és nehezen hozzáférhető helyeken is kiirthatóvá teszi a rendellenességet. Az endoszkópos eljárásokat komplex módon alkalmazzuk az endometriozis hatékony kezelésében.

Az endometriozis kezelése

Orvosaink a Róbert Kórházban teljes figyelmükkel pácienseikre fókuszálnak, a betegség valódi okát kezelik. Kórházunk személyzete odafigyeléssel és törődéssel ápolja a pácienseket. Nagyon fontos, hogy a hozzánk forduló páciensek hamar meggyógyuljanak, elégedettek legyenek klinikánkkal hisz pácienseink elégedettségéből élünk.
Magánklinikánk mentes a zsúfoltságtól. Az endometriozis vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük, várakozás nélkül. Kórházunkban a műtétre várakozás hónapjai napokra rövidülnek.

Róbert Kórház Budapest

 További információ a klinika honlapján található: www.robertkorhaz.hu

a